Click here to log in to the B2B portal

DKN-Technology is een Belgisch merk, opgericht in 1991.
Wij ontwikkelen, bouwen en commercialiseren indoor sportartikelen voor zowel thuis gebruik als voor professionele sporters. De traditionele grote winkelketens in heel Europa fungeerden als ons belangrijkste distributienetwerk. (Decathlon)
In een tijdspanne van 12 jaar hebben we meer dan 300.000 ­fietsen en meer dan 5.000.000 stuks indoor fi­tnessapparatuur ontwikkeld en verdeeld binnen Europa. Al onze producten zijn CE gecerti­ceerd.
In 2004 werd het besluit genomen om de fi­etsen assemblagelijn uit te faseren en de productontwikkeling te richten op premium indoor fi­tnessapparatuur met industrieel design, esthetiek en kwaliteit.
De DKN-Technology Trilplaten werden wereldwijd toonaangevende producten, wereldwijd gedistribueerd. Samen met Power Plate was DKN-Technology de wereldleider in Whole Body Vibration.
De marketing verschoof naar gespecialiseerde retailers, zowel in de winkelstraten (mega­fitness Shop) als op internet. (Bol.com)
Partnerschap met internationale distributeurs werd de cruciale basis voor een groeiend duurzaam commercieel netwerk. U vindt DKN-Technology in heel Europa, UK, Australië, de VS, het Midden[1]Oosten en Noord-Afrika.
Begin 2020 kreeg DKN-Technology nieuwe aandeelhouders met een eenvoudig en duidelijk businessplan: de distributie van Leading Edge Design-producten uitbreiden en technologische oplossingen aanbieden.
DKN-Technology een geweldige manier om in vorm te komen en ­te blijven met het juiste trainingsapparatuur.
 
We beschikken over voldoende wetenschappelijke evidentie die aantoont dat overgewicht een reëel gevaar is voor de gezondheid.
De kans op diabetes type-2, hart- en vaatziekten en zelfs bepaalde types van kanker is aanzienlijk groter bij mensen met overgewicht en obesitas.
Er is voldoende bewijs om enerzijds je lichaamsgewicht, je BMI en je taille omtrek te verminderen en anderzijds je aerobe fi­theid (fysieke conditie) en algemeen welbevinden te verhogen als je voldoende lichaamsbeweging combineert met de juiste wijzigingen in je voeding.
0
Shopping cart
Your cart is empty
Calculate Shipping